maandag 19 augustus 2013

Maandag 19 augustus : dag 1



Dag 1 zit er bijna op. Deze begon al zeer vroeg vandaag, vroeg voor de begeleiders, en nog veel vroeger voor alle deelnemers (en de chauffeurs.....) om hier op tijd te geraken. Na de lange wachtrij konden we dan uiteindelijk de pilletjes afgegeven worden aan onze verpleegsters, en samen met mama of papa mochten de kamers ingericht worden.
De mama's en de papa's bleven luisteren naar de uitleg van Bart en Sven, terwijl wij iedereen leerden kennen, wel 20 keer mochten poseren voor de foto's van de pers (een beetje naar links, op de tafel, voor de tafel, 't was altijd iets met die mannen.....).
In groep beschilderden we de witte t-shirt die we meehadden (gelukkig waren er een paar extra exemplaren voorhanden, voor zij die hun t-shirt vergeten waren).
en dan was het zover.... eindelijk mochten we de bus op, richting KSV Roeselare. Daar verwelkomden Hans en Yannick ons op een overheerlijke Vol au Vent met wortelpuree. Terwijl we aan het trainen waren, kregen we onverwacht en groot bezoek uit Zulte-Waregem : de papa van Guust bracht zo maar eventjes Sammy Bossuyt, keeper van Zulte Waregem mee ! Een foto hier en een handtekening daar, en zo had de keeper weer z'n handen vol...
Na een verkwikkende douche reden we terug naar het MPI, waar we smulden van de hotdogs, en nog een kwisje speelden.
Nu is het bedtijd. Slaapwel en tot morgen.....

Om het met de woorden van Maurice te zeggen : ik zeg altijd...., als je moe bent, dan moet je gaan slapen.......


Foto's voetbalstage 2013

1 opmerking:

  1. Een schitterende start van een onvergetelijke week, zoveel is zeker! Veel succes!
    Sven en Lieve Weyn - Van Hauwaert

    BeantwoordenVerwijderen